Torsdag 18/11

Det är bara torsdag och jag har redan tagit helg. Dock plågar "Cost Accounting" böckerna mig- av min frånvaro!! Borde plugga..
I morgon fredag, bjuder Elin på middag och sedan blir det vinprovning på Sivans. Lördagen blir inte sämre, då Jenna har inflytningsfest följt av utgång!

Arbetar för full med förberedelserna inför utlandsstudierna hösten 2011, men ack så många motgångar jag stöter på. Men jag SKA klättra hela vägen!

Over and out,
EM

California, California lalala

Tänk att det redan är mitten av november. Jag säger som så många gånger förr- Tiden bara springer iväg! Mitt år i USA känns nästan som ett minne blott. Studiekänslan satt i precis som om jag aldrig gjort något annat, och att återse mina kära vänner var precis som vanligt- tack och lov! Det kallar jag riktiga vänner:)

Kom precis hem ifrån Malmö efter en trelig hotelvistelse på Elite Resident, men hotelvistelsen var dock inte syftet med denna lilla resa. Utan det var att göra engelska testet TOEFL, vilket är en av förutsättningarna för att kunna söka in på ett amerikanst Universitet. Förberedelserna för att plugga utomlands är väldigt tidkrävande och det är många processer att genomgå. Tur att jag är så envis!

Biljetten till San Francisco är också bokad, den 26 december lämnar jag svenskmark och beger mig till staterna för en 12 dagars tripp. Då ska det shoppas som aldrig förr;) Can't wait!!! Påtal om shopping så är det precis lika kul när man hittar ett snyggt vintage plagg. Precis som på bilden nedan, där jag har på mig min mammas gamla blus. Det är en omlottmodell som slutar i midjan. Tyvärr så syns den inte så bra på bilden. 

Ni som frågar er vad jag gör med mina ben, så vet jag inte själv hur jag vridit till dom.

RSS 2.0